Bedrijfsfilm laten maken


Bewegende beelden van een bedrijfsfilm zeggen zoveel meer.

Boek opnameContact

Bedrijfsvideo opnemen

Professionele video’s maken voor uw bedrijf? Denk aan productvideo’s, instructievideo’s voor e-learing, pitch, demo of promofilm. Door gebruik te maken van een greenscreen kun je makkelijk en snel een video opnemen met een door jou uitgekozen achtergrond. Door gebruik te maken van chroma key is het mogelijk om de groene achtergrond te vervangen met nieuwe beelden.

Waarom een bedrijfsfilm?

In een bedrijfsfilm vertel je het verhaal van je bedrijf, promoot je jouw product of geef je een kijkje achter de schermen. Deze video gebruik je weer voor verschillende platformen zoals je website of sociale media. Bewegende beelden zeggen zoveel meer dan een foto. Je kunt de essentie van je bedrijf laten zien en een gevoel overbrengen. Bovendien trekt een video beter de aandacht van jouw potentiele klanten dan een blok tekst of een afbeelding. In onze green screen studio hebben we alle faciliteiten om een professionele bedrijfsvideo op te nemen. Kijk voor inspiratie in ons portfolio, hierin staan verschillende bedrijfsfilms en video opnames.  

Productie van jouw bedrijfsvideo

Bij Green Studio zorgen we niet alleen voor de technische ondersteuning. Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een script, plan van aanpak en een draaiboek. De productietijd en -omvang van een bedrijfsfilm kunnen sterk variëren. Afhankelijk van jouw budget maken we een plan om een professionele video te maken.

Het productproces bestaat uit de volgende fasen:

  • Preproductie, bestaande uit script, planning en draaiboek.
  • Productie van de video in de green screen studio. Het is mogelijk om acteurs en/of presentatoren in te huren.
  • Videomontage waarbij al het gefilmde beeldmateriaal wordt bewerkt. In deze laatste fase wordt de voice-over opgenomen, geluid ontwikkeld en eventueel afbeeldingen en animaties toegevoegd.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken in onze green screen studio, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

 

Deze bedrijven gingen je al voor

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.