Hybride events organiseren


Bij hybride events helpen wij met zoomen, modereren, microfoons en camera’s.

Boek opnameContact

Combinatie off- en online evenement

Bij hybride events zit je publiek deels in de zaal en deels in andere ruimtes op locatie. Het is daarom meer dan alleen een livestream. Juist bij een hybride event is de betrokkenheid van je publiek belangrijk. Interactie is belangrijk om de online deelnemers er bij te houden. Het grote voordeel van een hybride evenement is dat deelnemers uit het buitenland of deelnemers die geen tijd hebben om naar het event af te reizen online aanwezig kunnen zijn.

Hoe werkt een hybride event?

De Green Studio beschikt over de juiste audiovisuele middelen om hybride events te hosten. Denk aan presentaties, (raads)vergaderingen en trainingen. Je kunt gebruik maken van een vergadertafel, katheder, fauteuils of statafels. Heb je andere wensen voor de inrichting voor jouw hybride event? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hybride training

Het geven van hybride trainingen kan in onze green screen studio als in één van de lokalen bij Green Offices. Ons technisch team staat voor je klaar om te helpen met zoomen, modereren, microfoons, camera’s. Vooral de mogelijkheid om te staan tijdens het lesgeven en om met zowel de studenten in de klas te praten als op een ‘Zoom-wall’, zonder merkbare vertraging (onze studio heeft een 150Mb/s ethernetverbinding), wordt als positief ervaren.

Webinarpakketten

De prijs van een webinar is sterk afhankelijk van de complexiteit en aantal sprekers. We hebben drie standaard pakketten samengesteld voor het huren van de studio. Uiteraard zijn alle opties mogelijk zoals multistream tot 10000 deelnemers. Uiteraard zijn koffie, thee en water voor deelnemers inclusief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven gingen je al voor

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.