Webinar opnemen studio Harderwijk


Een webinar is geschikt om een grote groep tegelijk te bereiken.

Boek opnameContact

Wat is een webinar?

Een webinar is de woordcombinatie van de woorden web en seminar; een lezing, workshop, college, presentatie of kennisoverdracht die online plaatsvindt. De deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker(s) zien, horen en spreken. Tijdens een hybride event is er ook publiek bij de uitzending aanwezig. In onze Greenstudio hebben we alles in huis om een uitgebreid interactief (hybride) webinar te hosten.

Een webinar is bijzonder geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bereiken. De deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar, tenzij de organisatie dat wil. Het grote voordeel is dat je veel mensen op diverse plaatsen kan bereiken zonder dat men hoeft te reizen.

Huur een virtuele studio voor je online seminar

Doordat we werken in een greenscreen studio is de studio volledig virtueel vorm te geven in je eigen huisstijl; met verschillende achtergronden, logo’s, kleuren, interieur en schermen voor de powerpoint presentaties, filmpjes en deelnemers.

De Green Studio heeft een webinartool voor werving, reminden en beheren van aangemelde deelnemers. We kunnen zowel gratis als betaalde webinars hosten. Deelnemers komen op een betaalpagina en kunnen eenvoudig via iDeal of Paypal toegang tot het webinar kopen.

Webinarpakketten

De prijs van een webinar is sterk afhankelijk van de complexiteit en aantal sprekers. We hebben drie standaard pakketten samengesteld voor het huren van de studio. Uiteraard zijn alle opties mogelijk zoals multistream tot 10000 deelnemers. Uiteraard zijn koffie, thee en water voor deelnemers inclusief. Wil je ook lunchen, dan is dit mogelijk in ons Proeflokaal. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven gingen je al voor

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.