Livestreaming service studio Harderwijk


Livestreaming services omvatten een breed scala aan mogelijkheden.

Boek opnameContact

Live streaming

Een livestream is niet meer dan een rechtstreekse uitzending van een gebeurtenis. Denk aan een persconferentie, voetbalwedstrijd of evenementen. Door de Corona is livestreaming in een stroomversnelling gekomen. Je kunt namelijk een groter publiek bereiken zonder dat mensen fysiek aanwezig zijn. Dit kan handig zijn als niet iedereen aanwezig kan zijn of er is maar plek voor een bepaald aantal personen. Bovendien is de betrokkenheid bij live opnames groter. Je hebt meer interactie met je kijkers omdat je direct op elkaar kan reageren. Live streaming kan via beeld, maar is ook mogelijk met podcasts.

Live stream bekijken

“Live” betekent dat de beelden op hetzelfde moment vertoont worden als het event plaatsvindt. Er worden rechtstreeks beelden of geluiden uitgezonden via de website of social media. Via een internetverbinding is het mogelijk om de beelden live te verzenden. Je kan vervolgens de livestream bekijken met een computer, laptop, tablet of telefoon.

Live streaming kan op twee manieren: besloten via een afgeschermde website of openbaar.

Besloten livestream

Bij een besloten livestream krijgt de kijker een mail met een link en een wachtwoord. Door op de link te klikken komt de kijker rechtstreeks naar de website en kan hij hier inloggen om de opname te kijken.

Open livestream

Als de livestream openbaar is wordt de link vaak gedeeld via YouTube of Facebook. Iedereen die de link heeft kan de livestream dan gaan kijken.

Service Green Studio

Green Studio begeleid je met het organiseren van een livestream event. Dit kan een evenement, vergadering, bedrijfspresentatie of training zijn. We bespreken de wensen en nemen samen het script door. Het is ook mogelijk om andere inhoud toe te voegen als een powerpointpresentatie, fotopresentatie of filmpje. Deze inhoud kunnen we door middel van een split screen tonen. Het beeld wordt dan in tweeën gesplitst. De beelden kunnen worden opgenomen zodat het mogelijk is om na de live uitzending deze terug te kijken. Alle live streams vinden in principe plaats in de studio van Green Studio. Wil je liever op locatie een live stream, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Deze bedrijven gingen je al voor

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.